Välkommen tillbaka Martin

Guld 2LAX9 Mutumba
Att Martin Mutumba kommer tillbaka till Gnaget är dagens trevligaste nyhet. Han kommer på lån från Videoton, med option på köp efter sommaren.
När Bojan och Martin lämnade Gnaget förra sommaren kändes det som den sista spiken i kistan för ett lag i förfall, och även om varken Martin och Bojan hade rosat marknaden under våren så var det ändå två spelare som personifierade AIK som lämnade.
Kanske var det just det som gjorde att de fick lämna. AIK var då i stort behov av en förändring och med två så starka profiler i truppen kan en förändring vara svår.
I alla fall ska det bli mycket roligt att se bolltrollaren från Rinkeby tillbaka på Råsundas gröna gräs igen.
Nu hoppas jag bara på att jag ska kunna bli tillräckligt bra i ryggen så att jag orkar med att se någon försäsongsmatch på Skyttan. Annars bådar min ryggkondition för en come-back på Norra eftersom det är bättre att stå än att sitta för ryggen.
Edit: Nu dementerat AIK uppgifterna från Aftonbladet. Men jag tror att det handlar om förhandlingstekniska uttalanden från AIK:s sida. De lärde sig något under Batangate inför återkomsten i Allsvenskan 2006. Till dess det är klart får min rubrik ses som en inbjudan.


Kommentarer

3 svar till ”Välkommen tillbaka Martin”

  1. //fotboll.expressen.se/allsvenskan/1.2305059/aik-om-mutumba-det-stammer-inte

  2. Profilbild för Gambleputti
    Gambleputti

    A/ Läs hela mitt inlägg! Eller nej föresten läs bara slutet.

  3. Det där la du till nu din fuling.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.