Sommarplanering

Efter en och en halv månads uppehåll här på bloggen så är det dags igen. Våren har varit lite småtråkig utan några riktigt spännande dagar att berätta om och med en hel del bakslag och blåst som mest gjort mig sur.
Mina stående inslag har staplats på hög så jag har lite att skriva ikapp. Månadens fåglar i mars och april t ex, och en hel del fåglar jag fotat. Nötväcka har jag kommit till och jag har också fyllt på fotolistan med 3 arter så nu är jag uppe på 246 fotade arter.

Sen har jag varit på Öland tillsammans med Benjamin och det lär jag väl skriva något eller några inlägg om.
Det som fick mig att logga in på bloggen igen, var ett lite för långt inlägg på Facebook som jag tyckte passade bättre här.
Benjamin och jag brukar passa på att ta en egen liten minisemester med fokus på fåglar i samband med att sommarlovet startar. Vi har besökt södra fjällen i Dalarna och Härjedalen och kryssat fjällfåglar. Vi har varit på västkusten.
Benjamin har Gotland och Skåne på sin önskelista och jag har velat hit och dit, men efter mycket velande har vi ikväll bestämt oss för en tältsemester runt hela Götaland. Vi börjar i Halland och vidare ner mot Skåne och Falsterbo och sen Österlen. Sen ska jag hitta en nötväcka i Blekinge innan vi drar vidare mot Öland.
Sen åker vi hem och firar midsommar.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.