Free Dulee

Dulee är i blåsvädret igen, och som vanligt gör kvällstidningarna vad de kan för att överträffa varandra i skandaljournalistik
Men att de gör det är ingen överaskning, men att AIK-supportrar drappast av galopperande skandalhysteri tycker jag är djupt tragiskt.
dulee

Det tråkiga är att så många gnagare förstärker, extrapolerar, insinuerar och gissar.
Det som tycks vara klart är att Dulee har varit ute kl 03:30 30 timmar innan träning och att han använt någon annans inaktiva kreditkort. Vems kort och varför Dulee använde det är det enda som är intressant här. Ingen vet.
Dessa enkla fakta har lett till att s k supportrar till AIK, rimligtvis Dulees påhejare har dragit slutsatserna att Dulee har:
– brutit mot AIK:s regler
– försummat sina barn
– förstört lagmoralen
– polisanmälts
– druckit alkohol
– sabbat sin karriär
– massa andra lik i garderoben som väntar på att spridas ut till världen genom sanningens vita riddare
– pissat alla världens småbarnsföräldrar i ansiktet
Okej. Tror att jag fått nog GF för idag. Jobba nu så att vi föräldralediga inte går miste om våra pengar. Veckans schema när det gäller att spy galla är matchen på Akalla BP. Finns säkert något som faller ur ramen här. Rå souvlaki? På torsdag kommer det att bli enkelt att negga. Det enklaste är att klaga på personalkostnaderna som är alldeeeles för höga. På fredag kanske vi kan klaga på Väsbysatsningen baserat på tordagens match.
Edit: skulle kanske starta upp DRIS – Dulees revansch i samfället. Dulee behöver inga fiender med den här typen av allierade.
Tänkte skriva några rader om det, men Klärvojant på GF samanfattar mina tankar ganska bra, så det får bli ett citat istället.

Så länge Dulee levererar på plan har han mitt fulla stöd från läktaren, sen kan de s.k journalisterna fortsätta leka bror duktig. Ganska skönt för en smått alkoholiserad yrkeskår att hitta en hackkyckling att skicka pöbeln på kan jag tänka mig.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.