Minnen från bloggen

Här nedan följer de inlägg som jag skrivit just denna dag tidigare år.

Det finns 10 inlägg publicerade den 13 juli

 • 2022
  • Semesterskådning Juli är en månad då fågelskådningen går ner i ett lågintensivt läge. Fåglarna slutar sjunga och håller sig relativt dolda i sina häckningsbestyr. Lite smått börjar flytten söderut komma igång, men det är inga stora mängder fåglar på rastlokalerna. Tid att skåda har jag dock gott om och om man som jag fastnar för en […]
 • 2016
  • Vadarsäsong Normalt brukar jag åka med familjen upp till Norrbotten den här tiden på året. Men nu har svärföräldrarna flyttat söderut och det är med viss sorg vi i år firar semester utan att åka norrut. Lokaler som Kallax strandäng och Färjeläget vid Norra Sunderbyn där jag tidigare letat vadare och tärnor kommer jag nog inte […]
  • Fåglar jag fotat – Gluttsnäppa En ganska stor vadare som tack vare sin relativt kraftiga och svagt uppåtböjda näbb saknar egentliga förväxlingsarter. På de Mälardalslokaler jag besöker frekvent är det en ganska vanlig rastande fågel, både under vår och under höststräck. Att jag inte har något annat foto på den än detta riktigt dåliga foto är en gåta. Något jag […]
 • 2011
  • Sandlåda på Tradera Jag fick nyss ett fint omdöme på Tradera VARNING!!!Otrevlig Gubbe som har svårt att läsa!! Du hör hemma i sandlådan Tack och bock för den. Bakgrunden till det hela är att jag vann en auktion och betalade som vanligt dagen efter, enligt infon på auktionen stod det att leveranstiden skulle vara 5-10 dagar och när […]
  • Heja Sverige Sitter och kollar på den enligt TV4 historiska vm-semifinalen mellan Japan och Sverige. Vad som är historiskt begriper jag inte. Detta är fotbolls-VM nr 6 i ordningen för damer och Sverige har tagit sig till semifinal i 3 av dem, så något historiskt ögonblick alá Sverige – Brasilien 1994 är det väl knappast. Inte för […]
  • Legolass Nu är rasten slut, vi vill leka med dig kissekatt
 • 2010
 • 2009
  • Billan Läs mer om Billan här, Tänker på dig Syrran, och här, Tänker på dig också Mamma.
  • Sillstryparnas marsch Han kommer från götet Är bakom flötet Han jobbar på trålarn Och stryper sin sill Men tänk han kapade trålen Och padla´ från Polen Men när han I Frihamnen Skulle lägga till Så hördes: Ni som kommer ifrån Göteborg Ni åker alltid hem med sorg Han vände Han kännde Javisst är det så Men varför […]
  • Hipp hurra Hipp hurra Uppladdat av: gambleputti …för Kasper 4 år idag.