Dulee ber fansen om ursäkt?

Profilbild för johankarlsson

Äntligen har FanTV och Fjäll fått tag på Dulee Jonsson och intervjuat honom om de senaste veckornas utspel och hot.
På GF svängde det ganska rejält, men för oss som kan konsten att läsa tidningar säger inte intervjun någonting mer än vad vi redan läst oss till i Expressen.
Dulee är inte riktigt nöjd med sitt kontrakt, helst vill han spela kvar i AIK men då måste tvisten lösas.
Vad i kontraktet som han inte gillar vill han inte gå in på, och han är allmänt hal när frågor om andra klubbar dyker upp.
Efter några ledande frågor kommer det även fram att han ångrade sig, men vad ska han svara? Han kan inte direkt svara nej även om han inte gör det.
Fjäll försökte även få honom att säga att han spelar i AIK nästa år (med hjälp av ledande frågor), men Dulee gled snyggt undan och sa att han gärna spelar i AIK om allt ordnar sig med kontraktet.
För övrigt lyckades undertecknad trampa på en öm tå igår då jag kritiserade en supporterklubbs kampanjer mot SvFF.
Det hela slutade med ett ivrigt PM:ande mellan mig och en förgrundsgestalt i supporterklubben, synd att de inte vågar/vill ta debatten öppet.
Det hela handlar om att jag tycker att de slår sig för bröstet lite väl mycket och att de sätter sitt supporterskap framför AIK.
Det hela förnekades med att han försökte förklara för mig hur bra de var, och jag fick även höra hur dålig jag var som inte gjorde lika mycket som de gör.
I mina ögon så bekräftade hans svar min kritik mot dem, men jag misstänker att han inte begriper det.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.