Ishizaki upprör gnagare

Stefan Ishizaki har tydligen förlängt med Ellos, vilket jag kan förstå. Han har lyckats bra i klubben, bättre än han lyckades i AIK.
Det som däremot gör mig förvånad är att helt plötsligt blir en del AIK-supportrar upprörda och anser att han genom att skriva ett 4-års kontrakt med Elfsborg sviker AIK.
Han gjorde sitt val 2006, ett klokt val med tanke på att AIK inte var intresserade och att han tidigare i AIK inte lyckats blomma.
ishi.jpg
De som efter att Ishizaki förlängt med Ellos helt plötsligt anser att det är rätt att bua åt honom är inte besvikna på honom, de är besvikna på sina egna förväntningar på honom.
Vissa tolkade säkert hans beteende när han gjorde mål på oss som ett tecken på att han ville tillbaka, men jag tror att det handlade om respekt för oss AIK:are som gett honom fina stunder, och för det förtjänar han vår respekt oavsett om han förlänger med Ellos eller inte.
Själv tycker jag att han hade gjort sitt i AIK och har inte varit så angelägen att se honom i AIK-tröjan igen.
Fotboll, Allsvenskan, AIK, Elfsborg, Stefan Ishizaki


Kommentarer

20 svar till ”Ishizaki upprör gnagare”

 1. En gång elfsborgare alltid elfsborgare.

 2. Är man supporter så bör det vara så att en gång AIK, Elfsborg, Sundsvall….
  Men när supportrar tror att det även gäller spelare så blir de snabbt besvikna.
  Jag vet inte om du glömt eller inte var med 1998, men då viftade AIK med sedelbuntarna och värvade er målkung Christer Mattiasson, Så mycket för en gång Elfsborg alltid Elfsborg.

 3. Profilbild för Johnny Boy
  Johnny Boy

  Jag kan förstå att vissa känner ett svek när det gäller Ishizaki men vi ska ändå ha respekt för hans val, visst jag hade gärna sett honom i gnaget igen o känner att han hade verkligen kunnat tillföra nått bra på vårat mittfält nu om Dulle försvinner till Birmingham. Men jag tycker man ska strunta i allt detta o gå vidare…för jag tror att han kommer att märka att förr eller senare så kommer han att längta tillbaka hem – hem till stolta, svartgula AIK!!!

 4. Jag är inte förvånad över att vissa blir upprörda, men som jag skrev är det egentligen inte honom de är besvikna på. De är besvikna över att deras förhoppningar går i kras.

 5. Ish har ett stort AIK-hjärta! När han gick till Elfsborg 2006 sa han att det bästa vore om Elfsborg tog guld och AIK kom tvåa och att han en dag vill komma tillbaka. Att han förlängt med 4 år betyder egentligen ingenting. En bra vårsäsong, ev. EM spel och han flyttar säkert utomlands (inte Danmark/Norge!.) Han är 25-26 år och siktar säkert på att spela minst 4-5 år i en annan liga. När han sedan kommer hem blir det AIK, och då som en bättre spelare än när han stack.

 6. Visst ni kan ta han som gammal.har hört att han tycker det är skönt att slippa all skit som är runt om i klubben.allt ifrån fans till klubbledning.HAHA mattiasson vilket skämt ni kanske inte vet det men det var elfsborg som ville ha bort han.för att dom ansåg att han var på väg ner.

 7. cant se-e-e//
  Självklart svarar Ishi så på frågor från Elfsborgshåll, Det finns fördelar med att tillhöra en mindre landsortsklubb, och fördelar med att tillhöra en större storstadsklubb.
  Angående att slippa klubbledningen så håller jag med om att det är skönt att slippa den, för den som fans då Ishi sist spelade i AIK är utbytt.
  Angående Mattiasson, så var det jag ville ha sagt att en spelare inte är trogen sin klubb på samma sätt som en supporter, och I Mattiasson och Ishizaki hittar vi två exempel på spelare som lyckast bli uppskattade i både AIK och Elfsborg utan att bli föraktade av den stora massan supportrar.
  Men det kanske är svårt för en provokatör som du att se båda sidorna i detta.

 8. Ni måste säga att ni är impnerade av en landsortsklubb att ha ett snitt på 12000 och ibland kan det vara jobbigt att spela i en mindre stad där alla vet vem du är.visst det är ändå imponerande att ni har 20000 i snitt men i eran stad bor ju 20 gånger mer människor(med närområdena inräknat).men era kära rivaler har ju samma publiksnitt som en landsortklubb jag tänker då naturligt vis på hif och dif trots eran folkmängd och ni har ju era derbyn som höjer en hel del.hur länge är det föresten ishi spelade i aik?jaja skit samm

 9. Du behöver inte nia mig.
  och nej, jag är inte imponerad över ert snitt, ni vann SM-guld året innan, vilket givetvis höjer snittet året efter. Till och med aporna lyckades dra en del publik när de vann.

 10. HAHA,ser att en annan elfsborgare har varit här och skrivit en del.läste föresten vad människan här inne skrev om lucic och det är bara att instämma jag fick nästan ångest när jag såg att han var klar för dom bästa.angående Stefan ishizaki så måste han ha skrivit på ett ganska bra tag innan allmänheten fick reda på det för att han åkte ju till thailand nästan direkt efter säsongen sen åkte han till usa med martin andersson,och nu är han på landslagsläger det har i och för sig ingen betydelse men så fort det ryktades om att han var på väg till bröndby så skrev elfsborg hemsida ut att han skrivit på ett fyraårs kontrakt med dom bästa.ishi är elfsborg trogen och vi ÄLSKAR det,ni HATAR det haha vilken god rågsveds pöjk.

 11. Elfsborg//
  Jag säger som till cant se-e-e, Du behöver inte nia mig.
  Om du läser det jag skrev lite noggrannare så ser du kanske att jag inte alls hatar att han förlängde, jag ser det mer som ett naturligt steg för honom.
  Om du fastnar i fällan att fotbollspelare har samma trohet till klubbar som supportrar så kommer du snart att vara lika besviken som de gnagare som nu plötsligt börjat förakta Ishi, kanske inte över honom, men förr eller senare ”sviker” någon dig.

 12. Profilbild för ELFSBORG

  Man kan ju inte gå runt och tänka att någon kommer att svika mig,då blir man jävligt bitter!förlåt att jag niade dej,men jag menade alla som håller på AIK .följ upp dina drömmar, det tänker i alla fall jag göra.ha det gott

 13. Profilbild för ELFSBORG

  Föresten är ishi på väg till genoa.

 14. Elfsborg//
  Du missförstår mig. Det jag menar är att om du tror att spelare är trogna din klubb kommer du att känna dig sviken när de lämnar. Om man inte kräver samma trohet av spelarna som av sig själv känner man sig knappast sviken om de lämnar. Spelare kommer och går, men klubbarna består.
  Jag förstod att du menade alla AIK:are, men det går inte att dra alla över en kam och det som skrivs här är mina personliga åsikter inga generella gnagartankar.

 15. Du menar så här,Spelare kommer, spelare går, Men kärleken till IF ELFSBORG den består!

 16. Haha! Ja det gäller nog även er med den avikande läggningen.

 17. Oj. Vilken brist på ödmjukhet mina gulsvarta vänner uppvisar. Får be om ursäkt å deras vägnar.

 18. Du behöver inte be om ursäkt till mig, Det är väl de andra Elfsborgs supportrarna som borde be dig om ursäkt eftersom att de gör bort sig själva och klubben de säger sig älska genom att tramsa runt bland motståndarsupportrar.

 19. Ursäkta men vad är det jag ska be om förlåtelse för?

 20. ELFSBORG// Du har ingenting att be om ursäkt för du har fört en seriös konversation och jag ber om ursäkt för att formulerat mig generellt om alla Elfsborgare som skrivit här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.