Pinga mera Gnagare

Den för tillfället jullediga bloggen ”AIK-bloggen” har fixat ett rss-flöde på Twingly som samlar ihop bloggningar om AIK.
Jag har själv försökt få till detta genom googles bloggsök, men utan tillfredställande resultat, och mitt Gnagarnytt-script från Nyhetsportalen täcker bara redaktionella artiklar från de största sportredaktionerna.
Därför tycker jag att det var kanon med detta RSS-flöde som jag saknat, och/eller inte orkat engagera mig tillräckligt för att få till.
Flödet hittar man här, och vill man se sin egen blogg dyka upp där så skriver man ett inlägg med AIK i texten och utan det Västerbottniska ortsnamnet och pingar Twingly.

edit: jag fick lite tid över och skapade ett eget flöde på knuff.se
Problemet för oss Gnagare är att lyckas sålla bort alla andra AIK-föreningar. I de flesta fall är de så försvinnande få att man inte märker dem, men det finns en ond avart av AIK i Västerbotten som gör uppgiften att sålla AIK-inlägg svår.

Det vore kul om fler AIK-bloggar pingade tjänster som Twingly och bloggar.se så att det blir lättare att följa andra bloggare som bloggar om AIK.
Med WordPress är det busenkelt att autopinga, så det finns ingen anledning att inte finnas på dessa nätverk.
Till sist undrar jag vad som hänt med Östra Filosofers Sällskap
AIK, blogga, pinga, bloggar.se, twingly, WordPress, autopinga


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.