Vem bryr sig om nästa generation gnagare.

På Gnagarforum fortsätter diskussionerna om de två idioterna som valde att använda familjeläktaren som slagfält i sin ”röda vita rosen lek”
Idag har strutsarna börjat dyka upp. De som konsekvent stoppar huvudet i sanden och vägrar erkänna att folk som slåss på fotbollsläktare är ett problem. De är tack och lov inte i majoritet, men troligtvis kommer de rent retoriskt lyckas vända diskussionen till en tramsig pajkastning och den störst strutsen av alla har redan använt den mest fåniga men effektiva metoden. Nämligen att döma ut alla som skriver på Gnagarforum som levandes i någon liten isolerad internet-värld.
Det tråkiga är att ingen av AIK:s seriösa supporterorganisationer  Black Army, Smokinglirarna, SolInvictus och Ultras Nord skriver något om detta. Våldet har flyttat närmare och närmare arenan år för år och AIK och deras fyra stora supporterklubbar låtsas som om ingenting händer.
Jag har länge försvarat AIK, för att de trots medias bild faktiskt gör något åt problemen som finns. Men nu är det dags att sätta ner foten på allvar och sluta dalta med idioterna.
Bryr sig AIK och dess supportrar om framtida generationer ska Familjeläktaren och entreerna utanför södra ska vara den säkraste platsen på Råsunda men just nu är det precis tvärt om.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.