Johan bloggar

Efter mycket om och men så har jag nu äntligen fått ändan ur vagnen och ändrat min sida.
En del av denna sida kommer att vara min blogg.
Jag vet att jag gjort en del mer eller mindre misslyckade försök att börja blogga men trots att alla runntit ut i sanden ger jag inte upp.
Denna blogg kommer att behandla det som tar upp mest av min tid nämligen AIK:s framgångar och motgångar på fotbollsplanen och pappalivet. Då och då lyckas man dessutom att kombinera dessa båda.
Att skriva om sitt liv som pappa blir lätt fyllt med floskler om hur underbart de små liven fyller ens tillvaro men jag ska försöka att undvika det och istället rota fram små underliga vardagsituationer som lätt uppstår när man har små och stora barn.
Att blogga om AIK kommer nog att bli lättare men även där finns risken att fastna i en likformighet med rena matchrapporter men jag kommer att göra så gott jag kan för att undvika det.
Utöver pappalivet och min passion till AIK så har jag ett ganska stort intresse för våra flygande vänner. Jag vill inte kalla mig ornitolog men om tillfälle ges så besöker jag gärna fågelrika platser och bockar av i min fågelbok.
Kanske kan det hända att det dyker upp några rader om fågleskådning.


Kommentarer

2 svar till ”Johan bloggar”

  1. hej knodde från kolbäck som bor o arbetar med sin familj i västerås kul att du visar ditt intresse för fåglar alla som inte vet så är det ett sätt att komma naturen närmare roligt tycker jag gidde vill lära mig mer hoppas att vi kommer ut till asköviken som vi pratat om kram från mig hälsa familjen.

  2. Vi måste få våra häckar ur vagnen snart annars kommer det att bli kallt 🙂