Hur smakar Anders Svenssons guld?

Att den tacoätande västgöten var en gnällspik och pajas av grövre kaliber visste jag redan innan han blev punktmarkerad av Nicklas Carlsson på Borås Arena.
Hans beteende under sista matchen i allsvenskan skulle kunna peta in honom i kategorin fuskare.
Nu var det inget riktigt regelbrott han begick när han istället för att skicka upp bollen till apornas målvakt valde att sätta igång ett anfall som ledde till matchens enda mål.
Men faktum är att ett liknande beteende på en skolgård skulle leda till gängspö och utfrysning från fotbollsplanen på obestämd framtid.
Anders Svensson kanske aldrig fick vara med grabbarna på fotbollsplanen, trots stor bollbegåvning. Troligtvis hade han sin pappa som tränare när han var liten, annars hade han väl aldrig fått vara med i något lag.
-Pappa Kalle springer för nära mig”
-Kalle kom hit, du får spela på högerkanten istället.
-Asså Bengt, nu sparkade Anders bort bollen igen!!!
-Det såg jag inte, skyll inte ifrån dig.
Jag drar mig för att skriva följande rader, eftersom att det kan tolkas som lite ”surt sa räven” men att ett sådant beteende och brist på gos portsmannaanda ska kunna leda till SM-guld är fanimej skandal.
Hoppas att han blir av med platsen i landslaget och att någon rysk oljemiljardär köper honom till en sibirisk klubb.
Nästa gång han dyker upp på Råsunda kommer åtminstonne inte jag att hålla inne med mina åsikter, hoppas att de flesta gnagare känner som jag så han får veta att han lever.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.