Första december och första luckan

Profilbild för johankarlsson

Ã…rets första lucka är en batterilucka på en Olympus Camedia C-460 Zoom. En batterilucka har som funktion att hindra batterierna från att trilla ur kameran. Utöver den uppgiften så leder den också vidare strömmen från det ena batteriet till det andra så att batterierna samverkar och ger mer kraft till kameran.
lucka1.jpg
Är man tillräckligt observant så upptäcker man kanske två luckor till. Minnseskortsluckan är inte allt för svår att upptäcka, men nätanslutningsluckan är lite mer diskret i sitt utförande på denna kamera.
advent, lucka, batterilucka, minneskortslucka

Liknande inlägg

Svar

  1. Profilbild för Orp

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.