Lucka nummer 17

Myntreturlucka:  Dessa luckor hittas med fördel på varuautomater. Varuautomaters främsta syfte är att stjäla pengar från vanligt folk. Från början var tanken att dessa automater i utbyte mot dessa pengar skulle lämna ifrån sig någon form av vara, t ex en öl eller läskedryck.
lucka17.jpg
Men bryggerinäringen kom på att det var mer lönsamt att bara ta emot pengar utan att ge något tillbaka.
Det hela slutade med att folk blev en aning skeptsika till automaterna, men då kom dansken Preben Bög på det geniala att montera dit en myntreturlucka så att folk skulle känna sig mer trygga. Samtidigt lyckades ett kanadensiskt forskarteam att montera in en enarmad bandit i en coca-cola, så att det då och då faktiskt kom ut en flaska.
Tack vare dessa åtgärder lyckades dessa personer rädda varuautomatbranchen frånen total kollaps.
Advent, lucka, varuautomat, myntretur


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.