GF och multiplikation

Profilbild för johankarlsson

På Gnagarforum dyker det då och då upp förslag från någon som tänkt till.
Förslaget är alltid det samma och går ungefär ut på att om alla gnagare la 1000 kr så skulle det bli en oerhörd massa pengar.
Problemet med resonemanget är att de flesta Gnagare som skulle kunna tänkas ställa upp med en tusing redan gör det och lite till, genom att köpa souvernierer, biljetter och betala medlemsavgift.
Jag gissar att de flesta av de som kommer med dessa förslag går i skolan och nyss tjänat sina första egna tusenlappar på sitt första sommarjobb, så mitt råd är att de ska ägna sin tid på riktiga matteläxor istället för att spilla tid på Gnagarforum.
För övrigt har jag läst en del intressanta svar från Ordförande Bystedt idag på GF, men som någon klok skribent påpekade. Undrar om det är så smart att lägga upp dessa e-post svar på ett forum som alla journalister damsuger både fram och baklänges, dag som natt.
AIK, Pengar, matematik, multiplikation, Bystedt, Gnagarforum

Liknande inlägg

Svar

  1. Profilbild för Avslagen
    Avslagen

    För att Golden Hill spelaren är ett sånt dåligt projekt? Det är väl som allt annat. Det finns faktiskt folk som varje månad skänker pengar till AIK. Det bör därför finnas många fler som vill skänka pengar till AIK. Om man då fixar till en sådan ”tjänst” på ett bra och snyggt sätt så skulle folk kunna göra detta enklare och roligare.
    Ungeför som om när det görs reklam för årskort köper fler årskort. Även om de tidigare redan gick på alla matcher.
    Det orealistiska är väl att snacka tusenlappar. Snarare femtilappar en gång i månaden. Något som folk faktiskt gör redan idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.