Nu blir det ordning och reda

Loggar in på Gnagarforom och upptäcker att lösningen på huliganproblemet är nära, Skribenten Råsundaspöket lever har startat en blogg och nu ska han dokumentera hur poliserna systematiskt gör övergrepp på oss supportrar.

Här kommer jag ha min blogg under säsongen 2009. Här kan ni hitta foton, reseberättelser och allt som är värt att veta. Tjuvstart den 4 April som är ”kvällen innan”. Sen blir det nytt inlägg på matchdagen då jag sitter på tåget upp till Stockholm och hem efter matchen sen.
Och till poliskåren en liten hälsning: Nej jag kommer inte tvivla en sekund på att lägga ut bilder på poliser som misshandlar AIK:are. Bara så ni vet var ribban ligger inför säsongen. BILDER PÃ… POLISVÃ…LD KOMMER PUBLICERAS UTAN NÃ…GRA UNDANTAG! Dom som blir utsatta kan höra av sig till mig för att få bildbevis. Så var ribban satt inför säsongen.
Välkommna till säsongen 2009 sett från Spökets perspektiv…

Råsundaspöket lever

Svaret fårn ”bira_aik” förklarar sedan att det är polisen som orsakar fotbollsvåldet

bra spöket, polisvåldet, ökar det oprovicerade huligan våldet som sker utanför våran borg på derbydagar..

bira_aik

Det där spöket verkar få riktigt blodad tand av att få en supporter i mannen som skriver AIK med gemener.

Polisen ska inte tro för ett enda ögonblick att dom är fredade. Märker jag att dom har en tendens att det kliar i batongarmen eller pepparspraysarmen så kommer kameran vara laddad. Varenda bild åker upp ska försöka få med nummer på snutarnas hjälmar också.

Nu känns det genast tryggt att gå på fotboll igen. Vilken  tur att det finns rättrådiga supportrar som tar tag i saken från rätt håll.
Jag hade ingen aning om att det var poliserna som låg bakom det ökade fotbollsvåldet, tänk vad dum jag känner mig som varit kritisk till de stackars offer som står bakom formuleringar som denna.

Vi har rätt att ställa krav. Det är vi som är AIK. Och älskar man verkligen någonting, då är man också beredd att slåss för det. Vi älskar AIK – vi slåss för AIK! Detta borde vara en självklarhet för samtliga


Kommentarer

Ett svar till ”Nu blir det ordning och reda”

  1. Haha, det där var ju riktigt roligt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.