Var är mina ÅÄÖ

WordPress 2.9 har precis släppts och det är alltid lika spännande med en ny version av WP.
Det mest efterlängtade förändringen på just 2.9 är nog papperskorgen. När man raderar ett inlägg eller kommentar så har det tidigare varit oåterkalleligt, men från och med nu hamnar raderade inlägg och kommentarer i en papperskorg som man måste tömma eller återställa. En andra chans så att säga.
När jag skulle uppgradera godisgris.se till 2.9 så gick det dock åt helvete, dena automagiska uppdateringen funkade inte alls, och när jag på tok för hastigt försöker uppgradera manuellt går ingenting rätt.
Tack och lov så går det att hämta äldre versioner på nätet så jag lyckades med en manuell återställning, tyvärr fuckade den återställningen upp alla ÅÄÖ i databasen så nu får man tyvärr se en massa å ä ö istället.
Jag har en backup på databasen och tror att jag ska kunna lyckas återställa alla tecken, men det är inte gjort i en handvändning så ni få finna er i hieroglyfer i en hel del inlägg här ett par dagar.
Edit: Nu är det fixat Notepad ++ fixade att ersätta alla hieroglyfer, när jag var klar upptäckte jag dessutom att ersätt-funktionen fanns i windows egna Notepad också, iallafall på Vista.


Kommentarer

2 svar till ”Var är mina ÅÄÖ”

  1. Inga problem jag är en hejare på hieroglyfer 😉
    .-= Irres senaste blog ..Lucka 19 =-.

  2. Profilbild för Gambleputti
    Gambleputti

    haha 🙂 Men nu behöver du inte tolka åt oss andra, jag lyckades lösa problemet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.