Chat Roulette

Har hört en del om Chat Roulette och tänkte att man måste väl testa och se vad det var. Enligt vad jag hade hört skulle det ta mindre än en minut innan man fick träff på en onanerande snubbe och det stämde. Jag fick också träff på en strippande tjej, två fulla tjejer, en förvirrad farbror och några svärande mellanstadiegrabbar och en hel drös med ensamma grabbar som hoppades på den strippande tjejen. Ja Chat Roulette kändes verkligen som något som saknats i mitt liv 😉
Visst finns det guldkorn som snubben i filmen nedan, som var det som fick mig att testa, men ska sidan överleva och fylla en funktion på nätet så krävs det nog att de tar krafttag mot blottarna och snusket.
//www.youtube.com/watch?v=JTwJetox_tU

1 kommentar

  1. carlos peres

    Hej bra sidan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑