Då och då ploppar ideér om att göra ett trådat forum av GF, Javisst säger de unga som är vana med PhpBB och liknande forum.
Har själv inget emot den formen av forum, men de fyller sin funktion bättre för föreningar, eller hemsidor där det inte ska råda någon allmän diskussion, utan mer fungera som en anslagstavla och en plats att ställa frågor på.
På GF däremot råder en ständig debatt och olika ämnen trängs på det gästboksliknande forumet.
Jag vill göra en jämförelse med ett köpcenter, där ett trådat forum är som en butik, med varor uppradade på hyllor, när du kliver in känner du inte pulsen och sorlet, utan möts av skyltar som talar om för dig vart du ska finna det du söker.
Ingen plats man går för att umgås, men om man träffar någon man känner stannar man och pratar.
GF i sin nuvarande form känns mer som ett café, en riktig mötesplats där du möts av sorl och liv och rörelse. Var du än slår dig ned så har du överblick över hela lokalen så att du ser om någon du känner kliver in.
Nu är förslaget att detta café ska kompleteras med en butik i lokalen vägg i vägg, men jag anser att detta är helt onödigt för allt som den butiken ska erbjuda går att erbjuda i den mysiga lilla cafélokalen, dock i lite mindre skala, en liten bokhylla med böcker för de som vill hitta lite mer fakta, en snygg informationstavla med information om cafét och sevärdheter i närheten.
Jag hade också tänkt att skriva lite om en ny målvakt som är på ingång till AIK men det finns inteså mycket utrymme.
Han är en AIK-bekanting, inte A-laget, har spelat utomlands och ärung och lovande.
Vem kan det vara?