225x157_markusjonsson_02.jpgÄntligen är såpan Dulee Johnson slut, han skrev på ett nytt kontrakt och nästan alla är nöjda. Några surpellar på GF sitter fortfarande och muttrar och en del smådiskussioner om huruvida han förtjänade att buas ut blossade upp, men dog lika snabbt.
Idag förlängde även sveriges pålitligaste straffläggare Markus Jonsson fram till 2009.
Tack för det Ola Andersson.
En föga trovärdig uppgiftslämnare har antytt att Kari Stephensson från GAIS är på väg till AIK. Med tanke på att Tjernström bara blir äldre så kan det behövas påläggskalvar och just Kari skulle kunna tänkas vara en ersättare för vår gamle trotjänare, men jag hade nog trott mer på det ryktet om Dulee hade försvunnit.
Bernt Hulskler har också diskuterats och de flesta verkar anse att han är en flopp som bör säljas, själv tillhör jag den lilla lilla minoritet som faktisk ser en plats för honom i AIK.
Att han floppat tror jag snarare beror på höga förväntningar än att han inte levererat.
En skada gjorde också sitt till.
Men han bör leverera mer nästa år annars sällar jag mig till den stora skaran AIK:are som tycker att han bör förpassas till transferlistan.