Rykten har florerat om förändringar i truppen, att ytterbackar är det som efterlyses mest råder det ingen tvekan om.
Sen Tamandi lämnade så har vi princip bara två renodlade ytterbackar kvar i truppen och det känns lite sisådär med tanke på skador och avstängningar som kan komma under säsongen.
För ett par tre dagar sedan droppade sthlmbakra på GF ett inlägg om att han visste något som skulle få honom att luta sig tillbaka och njuta av showen. Han har skrivit lite för länge på GF för att komma med något sådant utan substans, men å andra sidan säger han ingenting om att det är en truppförändring han syftar på. Vem vet, mazarinen i halvtid på ”Bästa plats” kanske är utbytt mot en kanelbulle, samtidigt som nya dynor införskaffats.
I alla fall kom det två nyheter idag som kan komma att förändra truppen.
Ut?
dulle.jpg
Birmingham City har visat intresse för Dulee Johnson och AIK har gett honom tillåtelse att besöka dem en vecka för att bekanta sig med med klubben.
Att Dulee eventuellt lämnar kommer knappast som en överaskning. Redan när han värvades känndes det som att AIK bara var en station på vägen för honom.
Vem som ska fylla luckan efter honom känns i dagsläget inte lika säkert som när Boateng lämnade oss, men med tanke på bakras ”luta sig tillbaka” kanske Boa kommer tillbaka.
In?
anchencurva.jpg
Enligt AIK.se tränar Jorge Anshén med AIK från och med idag. En 27:årig Urugayansk högerback med rutin från den Argentinska ligan och landskamper för Uruguay på meritlistan. Kommer närmast från CA Bellavista som ligger sist i Urugays högsta liga. Jag hoppas att Norling vet vad han vill.
Till Alla Gnagare. Gå in och rösta på Isidorpriset.
Själv har jag röstat på Dulee Johnsson
som ligger på andra plats efter…….
……..äh gå in och kolla själva
AIK, Fotboll, Allsvenskan, Silly Season, Dulee Johnson, Birmingham, Jorge Anshén, Uruguay, CA Bellavista, Isidorpriset