Fler citat från Lauls blogg

Nu när jag är i farten passar jag på och publicera ytterligare ett bra citat från den rosaskjortade mannen i den rosa tidningen.
Såg även Djurgårdens träning och det här med Quirino är en gåta. Killen ÄR ingen fotbollsspelare. Jag hävdar på fullt allvar att jag – som spelar i division fem och har ett fåtal matcher i superettan som högsta merit – är bättre.
Sanna mina ord, Quirino kommer inte – jag upprepar KOMMER INTE – spela en enda match från start i årets allsvenska. Och honom har Djurgården alltså betalat 14 miljoner kronor för! Det är den värsta blåsning en svensk fotbollsklubb någonsin gått på.
Jag tycker att Erik Niva borde åka till Amazonas och gå till botten med den här historien. Det kan mycket väl vara så att Quirino (den riktige) fortfarande är kvar i Brasilien och spelar under annat namn, och den spelare Djurgården fick är någon helt annan.

…och helt plötsligt anser gnagare att aftonbladet publicerar sanningar.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.