Tack Wilton

Profilbild för johankarlsson

En snabb titt på AIK.se under dagen gav mig en smärre chock. Här hade man precis andats ut efter att transferfönstret stängt, så kommer det en oljeshejk och köper Wilton.
Nu står inte AIK och faller med honom. Vi har Obolo och Valdemarín som båda håller minst lika hög klass som Wilton,men med tanke på det hårda matchandet framöver hade det varit bra med den bredd vi haft de senaste omgångarna.
Stämmer summan jag hört, så hade jag nog blivit mer arg om AIK hade tackat nej.
[youtube://www.youtube.com/watch?v=l4bQ8FvPILg]
Det jag kommer att sakna mest med Wilton är hans förmåga att hitta skottlägen, där andra spelare bara ser en vägg av försvarare. Just detta är också det som många stört sig på. Väl inpräntad i den svenska kollektiva fotbollsmodellen så har han fått en del skit för att han passar för sent, och sällan. Jag tror att det blir svårt att hitta en lika skottvillig forward.
fotboll, AIK, Wilton Figueiredo

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.