Jag kollade trafikstatistiken på hela hemsidan, alltså inte bara trafiken till bloggen utan för alla filer på servern och upptäckte att det var en hel del bloggar som använde bilder från min sida genom att länka in dem direkt till sin sida med en img tag, eftersom det bland annat rörde sig om några bakrundsbilder som slukar en del trafik har jag valt att spärra andra sidor från att göra så.
Om det är mina bilder är det helt okej att tanka ner dem och lägga upp dem på era egna bloggar, om ni anger källan med en länk tillbaka till min sida.
Men de flesta av de bilder jag har i min blogg har jag hämtat från Magnus Necks sida eller Jojjes plejs, och jag är noga med att ange var jag tar bilderna ifrån, så om ni vill använda de bilderna kan ni följa länken som jag alltid har i anslutning till dem.
bilder, snylta, länka, källhänvisning


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.