Dagens I-landsproblem

Västeråsare kan inte åka rulltrappa.
När man kliver av tåget på Västerås station ska två rulltrappor passeras. Jag gillar inte att stå still när jag ska någonstans, därför föredrar jag gå i rulltrappor och använda dem mer som ett hjälpmedel för att komma snabbare fram.
I Stockholm fungerar det bra, folk som är lata eller av någon annan anledning inte kan gå i trappor väljer att stå till höger och vi andra med friska och raska ben går till vänster.
Många Västeråsare pendlar till huvudstaden och det finns tendenser till att använda samma princip här också, men tyvärr räcker det med att ett pantskaft ska få för sig att ställa sig på fel sida för att hela kön bakom ska stanna upp.
Visst är detta ett I-landsproblem, och visst kan det tyckas att jag retar upp mig på något i onödan, men jag vill ha lite flow när jag transporterar mig och att stå i rulltrappan känns både lättjefullt och meningslöst, och jag är defenitivt inte ensam, så varför ska det vara så svårt för vissa att klara detta samarbete.
rulltrappa, I-landsproblem, Västerås


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.