Varning för älg

…om du är född till myra brottas aldrig med ett toy.
Om du är född till älg. Brottas aldrig med ett tåg.

2 kommentarer

  1. AC

    Sorgligt, stackars älg =(
    ACs senaste blogginlägg..Bilder från förr

  2. Thomas Wood

    Den älgen vi hade med till Örebro en eftermiddag förra året satt på samma sätt men med skinnet ut och in och bara huvudet kvar… Den här går nog att göra en god gryta på… du vet han Umeås gamla damtränare, Holmlund, han körde på en älg förra fredagen och överlevde smällen i Finspång. Innan veckan hade gått ut så körde han på ett stort vildsvin utanför Ekeby, Örebro och frontade en långtradare!!! En ögonblciklig död tyvärr. Han hade pratat med svärfar om älgolyckan någon dag innan…ödet eller… drive safe!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑