Gamla bilder i fotoalbumet

Min bror ville se bilder från fotbollsmatchen igår, men de hade jag inte lagt upp i fotoalbumet.
Nu har jag det, och en hel hög med bilder som jag hittade.
fotoalbumetI mappen ”från gamla datorn” hittade jag nämligen bilder från tidigare fotoalbum jag haft, bl.a på Flisans hemsida, Nu sorterar mitt fotoalbum på när bilderna skapades, och inte när de lades upp så bortsett från ett album som fått fel tidsstämplar (gick att rätta till i Picasa webalbum) så får ni bläddra bakåt för att se de ”nya” bilderna.
Den mest intressanta upptäkten med dessa äldre bilder är att nya moderna kameror verkar ha någon form av vidvinkelbugg, för när man ser foton tagna med äldre kameror så framstår vissa personer  mycket smalare än vad man ser ut på nya bilder.


Kommentarer

Ett svar till ”Gamla bilder i fotoalbumet”

  1. Jag gillar det där det var fint. PS/ Jag ska

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.