There is only one Kenny Pavey

Idag hade sportbladet en intressant artikel/intervju med Kenny Pavey, om hans uppväxt i slummen och kärlek till Millwall.
pavey

– Att spela för AIK är det närmsta du kan komma fotbollen i England. Hur kan du undvika att få en kick av att spela här? Första gången jag gick av planen på Råsunda svävade jag så högt att mina fötter inte ens rörde vid marken.

Sen gillar jag verkligen att läsa om Kennys äventyr i Buckingham Palace, men om det får du läsa själv.
Förstår inte riktigt Nivas surr om att Kenny fram till för en vecka sedan skulle haft ett visitkort från Millwalls firma som bild på Facebookprofilen. Jag har varit vän med Kenny i över ett år och han har vad jag vet nästan alltid haft en bild på sig själv där.

1 kommentar

  1. Melissa

    THERES ONLY ONE KENNY PAVEY!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑