Ont i halsen


Ungarna har varit dåliga och NPG har varit dålig, men Vikingen här hemma har klarat sig bra, men nu tror jag att det barabara var den allsvenska guldstriden som höll mig frisk, för så fort det stod klart att det blev guld till AIK så började ett halsont smyga sig på och igår däckade jag totalt med feber och en dryg hosta som fortsätter även idag.

Nu tycker jag inte att det är så kul att vara sådär dödsjuk som vi killar sägs bli av små förkylningar, så bara jag blev av med febern så var jag uppe på banan igen.
Jag är faktisk ytterst sällan sjuk, och blir jag sjuk så brukar det gå över ganska fort och jag är ganska säker på att det beror på ayy jag lyssnar på min kropp och låter mitt eget imunförsvar jobba, istället för att peta i sig mediciner vid första symptom.
regel 1) Inga febernedsättande läkemedel om inte febern blir riktigt hög. Feber är en del av immunförsvaret inte sjukdomen
regel 2) Ta det lugnt, och stanna hemma från jobb och skola innan sjukdomen bryter ut på allvar, då kan man ofta hejda den.
regel 3) Låtsas inte  vara frisk, du lurar bara dig själv och hjälper ingen genom att gå till jobbet sjuk.

Nedklottrat den

av

Kategori:


Ett svar till “Ont i halsen”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg