Återvinningsidioter

Jag var på Återbruket (Återvinningsstationerna i Västerås kallas så) med lite grovsopor och återvinning idag. En Söndag på Återbruket betyder minst lika mycket trängsel som på IKEA och alltid är det något spån som inte riktigt förstår det där med att parkera bilen så att det blir så mycket utrymme som möjligt för de som är på väg ut eller in.

430_sortering.jpg

Jag har accepterat att en viss procent av befolkningen uppenbarligen inte klarar av att dela utrymmen med andra och slutat upp att reta mig på det hela så länge det åtminstone går att ta sig förbi, men….
…. idag så var den största jubelidioten av alla jubelidioter på Återbruket. Strax innan jag var klar så backade en bil med två herrar, (troligtvis far och son) upp på rampen framför mig.
Trångt som det var så var det så gott som omöjligt att klämma in en bil med släp utan att blockera hela återvinningstationen.
Tror ni det hindrade dem?
Nej, de placerade bilen och släpvagnen tvärs över hela rampen och när jag påpekade att det blir en smula svårt att ta sig ut när de står på det viset, så får jag till svar att det var svårt att ta sig in också, och sen började de glatt lossa sin lass på släpet.
Uppenbarligen måste det ha börjat ryka ur öronen på mig eller nått liknande för jag hann knappt öppna munnen igen förrän den yngre av herrarna hoppade in i bilen och släppte fram mig och två andra bilar som var klara.
Till sist en länk som är rolig i sig, men ännu roligare för oss som växt upp i Kolbäck på 70- och 80-talet
//skyltat.se/ko-med-pung/
Underbart att vår kolbäckianska humortradition sprids i världen.


Kommentarer

Ett svar till ”Återvinningsidioter”

  1. ”Kopung”…. en klassiker.
    .-= Magnuss senaste blog ..Scener från Kolbäck – del 6: en klassresa =-.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.