Glöm inte att ändra din relationsstatus

Profilbild för johankarlsson

Tiden då ringar symboliserade äktenskapet är härmed förbi.

Själv minns jag med ett leende vilket kalabalik det blev när jag av misstag råkade ändra min relationstatus, tyvärr raderade MittLivSomAnna sina inlägg om just den händelsen när det uppdagades att jag bara råkat göra fel. Synd för de hade varit ganska roliga att läsa nu.

Liknande inlägg

Svar

 1. Profilbild för Anna

  Jag fick lite kalla fötter då. Trodde jag spridit ut något som kanske skulle vara hemligt……
  Men jag väntar fortfarande…….;0)
  .-= Annas senaste blog ..Jag är så trött!! =-.

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Jag tror jag vet varför NPG inte vill. För jag skulle givetvis göra precis som i filmen 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.