Glöm inte att ändra din relationsstatus

Tiden då ringar symboliserade äktenskapet är härmed förbi.

Själv minns jag med ett leende vilket kalabalik det blev när jag av misstag råkade ändra min relationstatus, tyvärr raderade MittLivSomAnna sina inlägg om just den händelsen när det uppdagades att jag bara råkat göra fel. Synd för de hade varit ganska roliga att läsa nu.

2 kommentarer

  1. Anna

    Jag fick lite kalla fötter då. Trodde jag spridit ut något som kanske skulle vara hemligt……
    Men jag väntar fortfarande…….;0)
    .-= Annas senaste blog ..Jag är så trött!! =-.

  2. Gambleputti

    Jag tror jag vet varför NPG inte vill. För jag skulle givetvis göra precis som i filmen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑