Kanske dags att börja blippa

Jag älskar att dela med mig på nätet, Twitter, Facebook, här på Bloggen, Glympse mm. Jag vill gärna automatisera det hela så man slipper lägga upp info överallt. Därför skickas en Tweet till mitt Twitterkonto varje gång jag bloggar och från Twitter vidare till Facebook.
Om jag twittrar hamnar det på Facebook och här på Bloggen, och troligtvis något annat ställe också.
Nu såg jag på Arwengrim om ett nytt socialt delningsnätverk. Blippy

Bild 9.jpg

Till skillnad från Twitter, Bloggy, Facebook m fl så är Blippy helautomatiskt. du delar helt enkelt med dig av vad du handlar med ditt kort.
Lite jobbigt att använda i julklappstider kanske, för att inte tala om när man är på krogen 🙂
Jag ställer mig en smula tveksam till om jag kommer att använda detta, men väntar med att såga Blippy då jag vet att jag tycker det är coolt att dela och vem vet, snart kanske ni kan se när jag köper tröjor i AIK-shop och biljetter på Ticnet.
Ett användningsområde för själva teknologin,är om inte annat som info på ett intranät, så alla kan se vad mellanchefer handlar med sina företagskort 🙂


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.