Byte av Tema

Jag har en längre tid fnulat på att byta tema till min blogg, men inte hittat något som passar
Jag ville fortfarande ha ett enklet tema, men jag ville ha en sidopanel och visst finns det en hel del sådana teman, men de flesta är antingen skitfula, jättevanliga ellers så är det någon man känner som redan har det.
Ett annat problem är att jag gjort en del förändringar och små tillägg på mitt nuvarande tema som jag faktiskt gärna har kvar, så temat måste vara snyggt under huven också så att jag lätt kan gå in och pilla och lägga till mina modifieringar.
Ikväll ville NPG ha ett nytt tema och när jag hjälpte henne att leta hittade jag också ett snyggt, enkelt och för mig okänt tema som jag faktiskt föll för. Ett tyskt tema som hette Simplicity. Den finns även i en mörkgrå variant.
Nu gick ju stora delar av kvällen åt till att fixa till och översätta NPG:s nya tema så på min egen blogg han jag i princip bara installera och aktivera temat. Ja lite småpill med RPX-inloggningen till kommentarerna som ingen använder och rätta till sidopanelen så att den passade mig lyckades jag hinna med i alla fall.
Kvar att göra:

  • Översätta temat
  • Fixa mina sidor (Länkar och Gnagarnytt)
  • Eventuellt skaffa en header
  • Snygga till RPX-inloggningen
  • Fixa så att taggarna länkar till bloggar.se och technocrati också
  • Anpassa fotoalbummet
  • Gå igenom stilmallarna

Dessutom ska jag rätta till alla de konstiga tecken som kom till istället för ÅÄÖ efter den misslyckade uppgraderingen till WordPress 2.9
Så om det blir lite glesare med inlägg ett par dagar så beror det på att jag pillar under huven på bloggen.
Vad tycker ni annars om utseendet?


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.