Hej på er

Profilbild för johankarlsson

Hej alla läsare som på ett och annat sätt halkar in på min blogg.
Tittar jag på statistiken så är ni riktigt många.
Vem jag är framgår väl ganska bra men det skulle vara kul att veta vilka ni är och hur ni kom till min blogg.
Skriv gärna en rad bland kommentarerna.
I och med att inlägg om AIK genererar mer trafik än de om mina söndagsutflykter men när det gäller kommentarer förhålller det sig tvärt om, så vore det kul om andra gnagare kunde ge sig till känna.

Liknande inlägg

Svar

  1. Profilbild för minipower_90

    Har följt din blogg åtminstånde 2 år skulle jag gissa och möts ofta av intressanta och läsvärda inlägg. Själv är jag en 19 årig Gnagare från Kungsängen och ligger bakom bloggen svartgul.se som inte är speciellt aktiv för tillfället. Är trogen supporter och årskortet är ett måste de senaste åren.

  2. Profilbild för Gambleputti
    Gambleputti

    Hej Minipower_90 och tack. Man gör vad man kan för att försöka vara intressant. Din blogg klarade sig i alla fall från min senaste rensning, men jag ser gärna lite mer aktivitet, då fristående supporterbloggar borde kunna bli ett bra komplement till GF och vi AIK-supportrar är ganska dåliga på det området.
    Själv slutade jag med årskort efter 2004 vilket passar mig bättre eftersom jag då har lättare att ta med mig vänner och familj när det passar dem. Sen kan man byta läktare efter väder och humör.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.