iPad dårå

Måste säga att äppelföretaget fortsätter att imponera vad gäller marknadsföring och lansering av produkter. Med buller och bång kallar de till event för att lansera något nytt som givetvis kommer att revolutionera hela världen.
Nu har jag inte läst på direkt mycket om hårdvara mm, men jag tror inte att jag är ensam om att undra vad man ska med en iPad till.
ipad
Den skulle tydligen fylla tomrummet mellan telefoner och en laptop, men jag tycker den är för stor för att kännas smidig så då kan man väl bara fortsätta använda datorn på tåget, i sängen, bak i bilen eller var man nu använder den.


Kommentarer

3 svar till ”iPad dårå”

 1. Jag tror inte den är tänkt att konkurrera med en laptop. Det är nog mer något att fundera på för de som har basala behov av internet, som surf och mail. Lägg därtill att du slipper musen och istället använder bägge händerna, och den blir inte lika varm i knät som en laptop så kanske den känns mer intressant?
  //P
  .-= Pelles senaste blog ..Vad har jag gjort er? =-.

 2. Haha, nu kände jag igen ditt nick från GF. Ja, jag är Pelle på GF dårå. Inte skrivit nåt på länge dock, då GF tappat mycket av sin forna charm.
  AIK Dubblish 2LAX9!
  .-= Pelles senaste blog ..Vad har jag gjort er? =-.

 3. Njae, jag förstår tanken, men då måste man leverera en produkt som klara av det. Att inte kunna kolla mail och lyssna på musik samtidigt, och att inte ha stöd för flash är på tok för stora brister för att jag ska tycka detta är något att köpa.
  Gör om, gör rätt Apple
  .-= Gambleputtis senaste blog ..Civilkurage =-.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.