Bäst på Facebook idag

Följande lilla historia hittade jag på FB-sidan ”Om Din Flickvän Sa ”Det Är AIK Eller Mig” Skulle Du Sakna Henne Då?

Alla föräldrar fick hem ett nyhetsmejl idag där barnen i tredje klass har fått satt betyg på sin klassföreståndare. Sollentuna är visst första kommun i Sverige med att pröva det här. I min sons klass är dom 25 elever. 21 av dem hade satt MVG på fröken, 3 hade satt Godkänt och en hade skrivit att hon var sämre än Djurgården…jag har ännu inte frågat min son vad han skrev, men det känns som jag redan vet om det.

MVG på den eleven

2 kommentarer

  1. Nina

    Haha! Den var bra!

  2. Gambleputti

    Hade det varit min son hade jag varit stolt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2021 Godisgris.se

Tema av Anders NorenUpp ↑