Där satt den!


Jag och NPG tar gärna ett parti Betapet och för länge sedan, när vi upptäckte spelet var det jag som dominerade. Men den norrländska envisheten gav utdelning och ju mer vi spelade desto mer stod det klart att det var hon som bemästrade spelet bäst. Den senaste tiden har det varit mer regel än undantag att hon besegrat mig.
Men plötsligt händer det….
Betapet
Trots hennes dominans på betapet den senaste tiden skulle jag aldrig erkänna att hon är bättre än mig på Scrabble. På riktigt är det ingen dator som avgör om ord är godkända utan då får man syna tvivelaktiga ord och då är jag ganska säker på att hon blir en smula försiktigare och får pisk av mig.
Måste nog köpa ett Scrabble för att bevisa min tes.
….om jag vågar testa den.

Nedklottrat den

av

Kategori:

Ettiketter:


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande inlägg