Lilleman fixar Fredagsmys

Lördag brukar vara sovmorgon och frukost fram till lunch ungefär, men den här helgen är det McDonalds Cup på Ringvallen och Flisans lag spelar första matchen kl 8.40 så det blir ingen sovmorgon för vår del. Samling kl 8.00 med vantar och mössa på för idag på eftermiddagen kom det faktiskt några snöflibgor över Malmaberg.
Nu förbereder jag och Lilleman en liten Fredagsmys. (nåja, han förbereder och jag bloggar och svarar ungefär som Alfons Åbergs Pappa, mmm rör inte sågen)
Han tycker att jag ska sluta med det jag håller på med och fixa lite istället och nu har han i ren desperation gått och hämtat Storasyster och säger till henne att hon bestämt måste fixa myset, för pappa hjälper inte till.
Bäst att rycka in innan Fredagsmyset förvandlas till Fredagskaos
Ha en trevlig helg på er.


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.