Ännu en 4sq-badge

På Foursquare tycker jag bestämt att man ska besöka ställena man checkar in på. Inte bara checka in på en massa ställen man går förbi. Även om jag tycker det så lever jag inte alltid som jag lär. Ett undantag är när jag är ute och åker bil. Då brukar jag försöka checka in på något ställe när jag passerar städer för att markera att jag varit där. Mackar i närheten av korsningar med rödljus brukar det för det mesta bli.
Pizza Badge - Foursquare
Idag när vi pazzerade Uppsala hittade jag en Pizza på behörigt avstånd från ett rödljus och det visade sig vara den 20:e Pizzerian i min 4sq-historik så jag belönades med Badgen Pizzaiolo. En Badge jag för övrigt kämpat ett tag med att ta. För även om 20 Pizzaställen kan tyckas ganska enkelt så är många Pizzerior oftast okategoriserade och otaggade och man måste ha checkat in minst en gång på ett ställe för att få lägga till kategori på ett ställe. Så många av pizzahaken i närheten har man fått checka in på minst två gånger innan de räknats in i statistiken.
Varför är folk så slarviga när de lägger till platser på Foursquare? Man får varning om att det kanske förekommer en dublett så varför finns det så många dubletter? Man får lägga till kategori när man skapar platserna, så varför finns det så många okategoriserade platser?
Skärpning foursquarers


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.