Att komma ner på jorden

Jag har ju som den medgångsupporter jag är drabbats av hockeyfeber den senaste tiden och min bror som håller på Modo verkar ha stört sig lite på mitt senaste hockeyinlägg där jag pratade om ”drömmar av guld”.
Idag mötte mitt kära AIK hans modo i Ångermanland och under dagen har jag fått SMS om att jag nu skulle plockas ned på jorden.
Matchen slutade oavgjort, men i ishockey får ju gud bevars inte matcher sluta oavgjort så enligt bror vann Modo och nu skulle jag tydligen vara nere på jorden.
hmmmm
AIK och Modo har nu mötts två gånger AIK vann första, den andra slutade oavgjort och Modo fick ett bonuspoäng.
AIK ligger 5:a Modo ligger 7:a
Nädu brorsan, jag är fortfarande inte nere på jorden utan tar helt enkelt ett hushållspapper tillverkat av Mo Domsjö Pappersbruk och torkar bort smulorna från kringlorna jag åt i tisdags och fortsätter att konstatera att AIK är bättre än Modo 🙂
tröjor trekronor
På temat AIK och Modo så utlyser jag här en liten tävling
Vilka tillhör ovanstående tröjor – Ja just nu tillhör de en samlare som jag jättegärna skulle länka till men då blir det ingen sport att hitta rätt svar så därför blir det ingen länk. Men vilka spelare bar dessa landslagströjor när de spelade i Tre Kronor.


Kommentarer

4 svar till ”Att komma ner på jorden”

 1. 23.an Roger Hägglund R:I:P (säkert fel)
  10.an är nog Rolf råttan Edberg

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Fel 🙂

 3. Jag ändrar mig! tänkte till lite….
  23 är ju Lars Molin den härliga MoDo liraren
  och så måste nog 10.an vara din favvo-lirare Uffe Isakson R.I.P

 4. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Visst är det så, men var fick du Hägglund ifrån han spelade väl aldrig i Modo?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.