Klart man hänger med

Idag skriver GP:s ledare att SJ borde börja Twittra
Själv tycker jag att Malin Lernfelt åtminstone borde göra 1 googling som research innan hon skriver en ledare.
SJ på Twitter
Gör om gör rätt
Edit: Nu har Malin malin i alla fall gjort om ledaren, men om hon gjort rätt är jag inte så säker på. Hennes pudel känns väl bara lite halvdan där hon fortfarande påstår sig ha rätt eftersom SJ_AB normalt sett bara Twittrar på kontorstid, men som van pendlare kan jag bekräfta att de vid större incidenter och störningar twittrar senare.
Men visst vore det bättre om SJ schemalade sitt twittergäng så att de kunde hålla igång 24/7.
Ytterligare edit: Jag upptäckte när jag kom hem att GP dessutom ändrat permalänken på artikeln så att min länk bara vidarebefodras rätt vilket i sin tur ledde till att min länk under ”Blogginlägg om artikeln” försvann. Nu är det mest för mitt ego som jag räknar träffar, men jag var först att blogga om artikeln så fatta hur många träffar jag förlorat på detta tilltag. Har de ingen hyfs där nere på baksidan?


Kommentarer

2 svar till ”Klart man hänger med”

  1. Pinsamt

  2. Pinsamt är väl bara förnamnet, med tanke på att hon senare under dagen ändrar artikeln på nätet utan att skriva att hon ändrat den, och dessutom försöker släta över det med att @SJ_AB bara twittrar mellan 9 och 16 på vardagar.
    Men Google kanske inte finns där nere på baksidan 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.