Dags att byta jobb

Ctrl Alt Del
Hela vintern och lite till före det har jag grubblat och funderat över min arbetssituation. Jag har haft ett fritt jobb med mycket varierande arbetsuppgifter, men pendlingen har tärt på mig och så tycker jag att det mer och mer kantrat över åt tekniska arbetsuppgifter, vilket inte riktigt var min tanke med det jobb jag en gång tackade ja till.
Jag har aldrig slutat att titulera mig som Förskollärare och har brunnit mest för de pedagogiska arbetsuppgifterna i mitt jobb.
Nu har jag i alla fall kommit till den brytpunkten i mitt grubbleri att jag tagit ett beslut att jag återigen ska söka mig mot förskolan och skolan. Det känns som slöseri med pedagogiska resurser att jag ska sitta bakom ett skrivbord och syssla med tekniska lösningar.
Idag klev jag därför in till min chef och berättade för honom hur jag kände och vad jag hade för framtidsplaner och poängterade också att det inte handlade om några missförhållanden där utan att det mest rör sig om mina högst personliga tankar och önskemål.
Tråkigt på ett sätt, för jag har absolut trivts på mitt jobb och skulle nog gilla den utmaning vår senaste omorganisation har att erbjuda, men samtidigt så innebär också denna omorganisation en möjlighet att kliva av med flaggan i topp och utan att ställa till det för min chef allt för mycket.
Nu gäller det bara att hitta en lämplig förskola eller skola som är intresserad av mina tjänster.


Kommentarer

2 svar till ”Dags att byta jobb”

 1. Profilbild för Storasyster
  Storasyster

  Fick reda på nu ikväll att två fsk.lärar tjänster ska tillsättas på Jpb till sommaren 🙂

 2. Profilbild för Gambleputti
  Gambleputti

  Har varit lite upptagen och missat din kommentar.
  Vill nog helst jobba på cykelavstånd och sen undrar just om det skulle fungera att jobba på samma ställe som du.
  Kul skulle vi säkert ha, men skulle vi få något gjort 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.