Fotboll och Valdag

Profilbild för johankarlsson

Idag återupplevde jag ett nagelbitande sätt att hänga med en fotbollsmatch på.
Som omväxling valde jag att inte åka till Råsunda när AIK spelade. Jag missar förvisso en del matcher då och då men då handlar det om att jag inte har möjlighet att åka dit.
Varför jag valde bort fotbollen har jag ingen förklaring till, men det kändes rätt att skippa den till förmån för ett kvalitativt umgänge med min familj.
Normalt när jag inte kan ta mig till Råsunda brukar jag vara upptagen med något annat och får då snällt acceptera att följa matchen via wap. Bortamatcher som jag åker på ytterst sällan brukar jag följa på TV eller via sveriges radios websändningar gärna i kombination med GF:s chatt.
Idag satt jag i bilen när matchen spelades och jag kunde således bara följa den med sportradions fragmenterade matchrefferat. Ett sätt att följa en match som jag inte testat sen jag gick på mellanstadiet.
Jag kunde snabbt konstatera några små detaljer.
Vad trött Mats Strandberg måste vara på sitt jobb.
Vad frustrerande att sitta och vänta på att de kopplar in matchen man följer.
Hur i helskotta klarade man sig förr?
Matchen slutade bara 1-0 till AIK:s favör efter 18-3 i avslut.
Med den skottstatistiken måste det nästan kännas som en seger för häcken också.
 

Liknande inlägg