Med en dag kvar till Stockholms hetaste derby lämnade jag över Benjamins inskolning till Erika och följde med Felicias klass på bondgårdsbesök. Det var ett ganska bra sätt att stänga av den derbyångest som börjar smyga sig på.
Jag måste säga att jag är otroligt imponerad av det moderna lantbruket. Helautomatisk ladugård där korna strövade fritt och gick till en mjölkningsrobot när det var dags att tömma juvret. En dator övervakade det hela så att ingen ko fick för sig att mjölka bara för skoj skull.
Bilder på det hela hittar man i fotoalbumet.
Väl hemma började den stora derbyångesten så sakta göra sig påmind och inte blev den bättre av att man satte sig framför datorn och läste på Gnagarforum.
Pissigare utgångsläge inför ett derby var det länge sedan AIK hade. Aporna har inte övertygat och AIK har bara övertygat. Allt annat än en seger kommer att kännas fel och jag gillar inte den känslan.
Ett guldkorn på GF var den statistik vänliga skribenter tagit fram. Segrar i dubbelderbyna och den röda mattan ligger utrullad för de svartgula laget.
Fixat på sidan:

  • Några små översättningar fixade
  • Foton från Felicias skolstart och bondgårdsbesök i fotoalbumet