Wilton hemma från semestern

Profilbild för johankarlsson
67e8c8ea.jpg

Spelare som har långt hem brukar få lite längre julldeighet, men den vetskapen hjälper inte ryktesspridarna på GF, han har troligtvis förhandlat med andra klubbar.
Med tanke på vad som hände efter VM med Boateng så förstår jag att viss oro infinner sig när spelare inte är med och tränar.Väl hemma möter Expressen upp och triggar igång GF med följande artikel.
”Vad var det jag sa” inläggen duggar tätt och ingenting kan få dem att ändra sig. Tack vare att AIK lät Dulee få ett nytt kontrakt så är det nu igång.
Alla spelare kommer att bråka och gnälla för att få mer pengar och det kommer att bli splitring i truppen.
Alla som tycker och skriver så missar ett par viktiga detaljer.

  • Dulee Johnson och Markus Jonsson som redan fått nya kontrakt är två spelare som lyckats över förväntan 2006. Således är de förtjänta av ett lönelyft.
  • Wilton passar gott in bland de två ovan.
  • Att dessa spelare får nya kontrakt innebär också att de förlänger, Detta ökar deras marknadsvärde och så länge det rör sig om spelare som kan tänkas flytta utomlands så är en förlängning med högre lön mer lönsamt för AIK än vad det är för spelaren.
  • Att AIK har utrymme och vilja att höja spelares löner innebär att de inte som tidigare gett oprövade kort fantasilöner.

så länge spelarna är hungriga och vill mer med sin fotboll på fotbollsplanen så får de gärna vilja ha mer i plånboken också, för detta rör sig inte om några nya Kåmark.
Hoppas att inte AIK glömmer att erbjuda Kenny Pavey ett bättre kontrakt också.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.