Det börjar närma sig nu

Ett nytt snöoväder är på väg in över södra Sverige igen, lagom till sportlovet vilket borde glädja en och annan snowbordåkande skåning.
Själv är jag så trött på vintern och har börjat leta vårtecken, sur lukt från snöplogkanten är väl det enda jag hittat hemma, men på Skytteholm har AIK redan hunnit med att spela två matcher.
Jag har missat båda vilket grämer mig. AIK:s träningsmatcher är de första vårtecknen varje år, och det är en fröjd att åka till Solna och skytteholm och stå och frysa bland 3000 andra gnagare.
Till skillnad från tidigare år verkar AIK riktigt samspelta och effektiva, de har vunnit alla sina träningsmatcher och på GF klassas folk som är skeptiska eller har kritik mot någon spelare att framföra som förrädare.
Jag vet inte vad jag ska tycka. Det är alltid roligt när AIK vinner och om vi vinner träningsmatcher betyder det inte att vi per automatik kommer att börja förlora i Allsvenskan.
Däremot kan det vara så att AIK valt för lätt motstånd, vilket i och för sig går att förklara med att AIK behöver träna på att spela mot lag som backar hem, men är sparringen AIK frå från Sundsvall, Syrianska och Sirius tillräcklig?
Nu närmast stundar Estniskt motstånd, FC Flora, med sex titlar de senaste 10 åren, dessutom slog de ur FC Lyn ur UEFA-cupen förra året.
Helt klart en svårare nöt för Norling att knäcka än ovan nämnda trio.
I alla fall så går AIK för första gången på mycket länge in i en serie med fullt självförtroende, vilket känns helt underbart.
Snart går flyttlasset, och sen ska det renoveras kök och toalett, hoppas att det blir tid för det mellan fotbollsmatcherna


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.