I onsdags bar det iväg till England med jobbet. Studiebesök på engelska skolor och lite planeringsarbeten inför nästa läsår hann vi med, men mest av allt tror jag att jag kommer att komma ihåg resan som en ytterst trevlig resa med mina kollegor.
Vi bodde på ett litet mysigt hotell i Great Dunmow som ligger en bit norr om London, inte allt för långt från Stansted airport.
13.jpg
Skolan jag besökte var en primary school som hette Helena Romanes School.
Kontrasterna mot vår egen skola var enorma, men efter att ha skalat av lite kulturella skillnader så finner man även likheter mellan svart och vitt.
En heldag i London han vi också med. Jag och Micke for med sightseeingbuss runt hela London, så nu finns det ingenting jag inte vet om London.
Efter att ha hört att man på picadelly circus aldrig ska behöva vänta längre än 37 minuter innan man ser eller träffar någon man känner igen begav vi oss dit för att vänta.
Det tog 5 minuter sen lyckades vi träffa några av våra kollegor, undrar om det räknas.
london.jpg
I alla fall så har jag haft en riktigt trevlig resa, och om någon hör något om att jag alltid var uppe sent, så beror det bara på att jag tog på mig ansvaret att få mina kollegor i säng om kvällarna, och det var inte den lättaste uppgift jag tagit på mig.
Fler bilder från resan hittar man i fotoalbumet