Grattis Europa…

…AIK är klara för Uefa-cupen.
Då jag själv inte var på plats får jag förlita mig till andrahandsinformation och vibbar uppsnappade från chattar, livescore mm.
Om jag förstått det hela rätt, så började Metallarbetarna ganska friskt och hade ett par heta chanser, men ju längre matchen led desto mer tog AIK över.
AIK som började matchen med en 3-5-2 uppställning (Norling har tydligen inte gett upp), bytte till ordinarie formation och i slutet av första dundrade Wilton in 1-0 i krysset.
wilton2.jpg
Foto: Magnus Neck
I Andra tog tydligen AIK över mer och mer och kunde rättvist utöka till 2-0 i slutet. Målet gjordes givetvis av wilton som är inne i ett riktigt stim nu, med 4 mål på två matcher.
som vanligt när det vankas  mindre namnkunnigt motstånd i cupsamanhang så blir publiken radikalt reduserad på Råsunda. Det jag inte begriper är att folk på GF inte kan lära sig, utan nu sitter de där och gnäller över låga siffror.
Vakna upp, det rör sig om ett Lettiskt skitgäng som bara ska besegras,
Vådan av att ha en stor trogen publik är att man då också har en stor del supportrar som faktiskt måste planera sin fritid mer än ungdomar.
Vi måste tyvärr prioritera bort AIK ibland och om man måste välja, så väljer man bort Metallarbetarna mellan matcherna Malmö och Bajen.
Fotboll, UEFA-kval, AIK, wilton


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.