Innan jag gick till jobbet….

…hann jag med ett snabbt öga på Gnagarforum där det fanns en länk till tidningen Citys pdf-upplaga.
Tydligen skulle Dulee gråta ut och beklaga sig över att han inte kunde försörja sin familj p.g.a AIK.
gras.jpg
Nu hann jag inte läsa artiklen, och på jobbet bjöds inte något tillfälle så i fyrataget när jag kom hem var jag nyfiken på stormen som skulle råda på GF, men den värsta hetsen var som bortblåst, bara någon enstaka tourettesyngling spydde sin galla.
När jag läser artikeln förstår jag varför. Dulee gnäller inte alls på AIK, alla hänvisningar till artikeln från morgonen finns med, men det är hans morbror som gnäller. Dulee tycker visserligen att det är synd att han verkar missa chansen, men är samtidigt tacksam över vad AIK gjort för honom.
Han verkar ha lärt sig, nu ska bara morbror Emmanuel medietränas.
Bilden är tillägnad han som la ut länken och lurade mig en hel dag. Aja baja inte göra hönor av fjädrar.
AIK, gnagarforum, Dulee Johnson


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.