Onödig måstepryl

Hittade denna coola brödrost när jag satt och slösurfade lite.

Inte för att jag någonsin kan minnas att jag tänkt tanken ”fan vad fint det hade varit om jag hade kunnat scanna den bilden till min fukostfralla”, men när jag fick syn på brödrosten som kunde göra det blev det helt plötsligt mycket mer intressant att kunna rosta in Google-loggan på mackan.
Fatta vad coolt att ansluta brödrosten med USB till datorn och få helt unika mackor varje dag.
På tal om unik, så avslutade min chef dagen med ett underbart citat.
”Du är unik, precis som alla andra” 
//gizmodo.com/5048572/scan-toaster-prints-text-photos-from-the-internet-onto-your-bread
brödrost, scanner, electrolux, fralla, unik


Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.