Jävla Västerbottningar

Efter att ha lekt av mig under förmiddagen så har eftermiddagen och kvällen gått åt till att pilla med hemsidan.
Jag upptäkte nämligen att det på WordPress 2.7 går att installera tillägg direkt i adminpanelen, så det måste testas.
…och det fungerade givetvis inte, men efter en snabb googling hittade jag felet som även löste ett annat problem jag haft.
I min iver att testa nya och roliga uppgraderingsfunktioner råkade jag också uppgradere mitt tema som jag hade pillat en hel del i, så där försvann översatta länkar, ändad header mm vilket gav mig mer jobb än vad jag räknat med när jag började leka.
Det hela slutade med att jag hittade ett fiffigt tillägg som utnyttjade WordPress inbyggda ettikettfunktion för att länka till ”andra bloggar om…”
Tyvärr var ikonerna till det scriptet gräsliga så jag var tvungen att hitta nya också, men det gick fint och resultatet syns längst ned på varje inlägg.
Tack Tom Stone, trollkarl för det fiffiga tillägget. som man hittar här.
Nu till de där jävla Västerbottningarna som inlägget skulle handla om.
Jag skrev tidigare om att AIK-bloggen som fixade ett rss-flöde till blogginlägg om AIK, på Twitter. Nu har jag suttit och knåpat med ett liknande på knuff.se och jag blir så förbannad på två bloggare till hockeyklubben i Västerbotten som konsekvent kallar sin klubb för AIK.
Jag kan förstå att de lokalt kallar sitt hockeylag för AIK, och jag kan köpa att det slinker in ett inlägg då och då från någon vardagsbloggare, men bloggar man för en seriös tidning med inriktning mot hockey som de gör, ser jag ingen poäng med deras tramsighet, för det enda de vill är att riktiga AIK:are ska hitta dit och skriva kommentarer.
Inget annat än internettroll alltså.


Kommentarer

Ett svar till ”Jävla Västerbottningar”

  1. Dom där två ger bara upphov till problem!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.