På rymmen med Pippi Långstrump

Profilbild för johankarlsson

Just nu sitter vi samlade framför TV:n och kollar på Pippi. Just på rymmen med Pippi Långstrump har vi haft som ljudsaga i bilen så vi har hört filmen hur många gånger som helst. Ganska kul att se den också.
I går var vi aldrig ur våra pyamasar (vilket vi inte vara ensamma om) Men idag har åtminstonne ungarna har varit ute och rumlat i snön med morfar och morbror, med lite tur kommer det bilder i fotoalbumet senare.
Tills dess får vi hålla till godo med några bilder på  Flisan och Lilleman när de provflyger Pappa Johans nya favoritleksak 🙂
benjiheliflisheli
Nu ska vi se till att göra oss redo för fler släktkalas och mer julskinka.

Liknande inlägg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.